ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γραφεία Πάτρας: Κορίνθου 245-249, τηλ-fax: 2610 275 795, email: koe.achaias@gmail.com

21 Απρ 2008

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΦΟΝΙΑΔΩΝ

ΚΟΕ Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας




Οι τιμές του βουλευτή της ΝΔ κ.Παπαδημάτου στον δολοφόνο του λαϊκού αγωνιστή Νίκου Τεμπονέρα δείχνουν την κατρακύλα και την επικινδυνότητα του κυβερνώντος κόμματος απέναντι σε κάθε δημοκρατικό, προοδευτικό συμπολίτη μας. Οι κύριοι της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν να πουν τίποτα για τα σκάνδαλα, τις μίζες, το σφιχταγκάλιασμα της κυβέρνησης τους και του ηγέτη τους με τον παρασιτισμό των μεγάλων συγκροτημάτων της ελίτ, δεν έχουν να πουν τίποτα για το επίπεδο φτώχειας και ανεργίας που προσφέρουν στο 25% της ελληνικής νεολαίας και στα εκατομμύρια εργαζομένων που ψωμοζούν με 600 ευρώ. Αντιθέτως, είναι λαλίστατοι στις ιαχές υπεράσπισης του Καλαμπόκα και όλου του συναφιού που είναι βαθιά καταδικασμένο στη συνείδηση όλης της Πάτρας, της νεολαίας και του λαού μας. Ξεδιάντροπα, είκοσι μέρες μόλις μετά το αγωνιστικό μνημόσυνο στο Νίκο Τεμπονέρα, αυτοί που έχουν εκλεγεί να εκπροσωπούν τα συμφέροντα του Αχαϊκού λαού στο κοινοβούλιο πρωτοστατούν σε εκδηλώσεις ακροδεξιού χουλιγκανισμού, που θα τις ζήλευαν και τα επιτελεία του Καρατζαφέρη.
Ο κος Σιούφας που έσπευσε να καλέσει την Αριστερά να ζητήσει συγγνώμη για τις διαμαρτυρίες υπεράσπισης των μεταναστών, θα καλέσει άραγε τον βουλευτή του κόμματος του να δώσει δημόσια συγγνώμη για τις τιμές που απέδωσε στο δολοφόνο του Νίκου Τεμπονέρα; Θα βγεί επίσημα η τοπική ΝΔ να καταδικάσει τις δηλώσεις του κου Παπαδημάτου και κου Μαυρομμάτη ή θα τις επικροτεί σιωπώντας;

Η πρόκληση στην μνήμη των λαϊκών δημοκρατικών αγώνων της πόλης δεν θα περάσει ! Το κυβερνών κόμμα και ο δικομματισμός συνολικά δεν μπορούν να αποκρύψουν πια το αιμοβόρο και αντιλαϊκό τους πρόσωπο. Η ώρα της Αριστεράς, η ώρα των αγώνων, η ώρα μιας νέας πλειοψηφίας της αξιοπρέπειας και της ελπίδας πρέπει να είναι η απάντηση στα σταγονίδια της δικομματικής τρομοκρατίας.

Επισκεπτες