ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γραφεία Πάτρας: Κορίνθου 245-249, τηλ-fax: 2610 275 795, email: koe.achaias@gmail.com

25 Απρ 2008

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΩΣ 7 ΜΑΗ

Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ πολιτισμού «Ιντεάλ», σε συνεργασία με το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, παρουσιάζουν την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Εστίες Παράδοσης» του Αβραάμ Παυλίδη, στον εκθεσιακό χώρο του «Ιντεάλ». Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Photobiennale Greece/20ής Φωτογραφικής Συγκυρίας 2008 και θα διαρκέσει μέχρι 30 Απριλίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 Μαΐου ξεκινούν οι φετινές εκδηλώσεις του Μουσικού Μαΐου, που διοργανώνει η Φιλαρμονική Εταιρία – Ωδείο Πατρών και στήριξης από το Ίδρυμα Ι.& Ε. ΤΟΠΑΛΗ.

ΤΟ ΘΕΜΑ: «Αλέξανδρος Παπαναστασίου: Ο στοχαστής & πραγματιστής της Νεοελληνικής Κοινωνίας στο μεταίχμιο δύο αιώνων (19ος-20ος)» θα αναπτύξει την Πέμπτη, 8 Μαΐου, στις 19:00, στην Αίθουσα Επιμελητηρίου Αχαΐας, η φιλόλογος-ερευνήτρια Βίβιαν Φαρμάκη.

ΔΙΕΘΝΗΣ έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Ιθάκη» λειτουργεί από τη Zervas Productions στη Veso Mare.
ΤΟ «ΔΡΟΣΕΡΙΚΟ», στα Αραχωβίτικα, εκθέτει στο χώρο του τις βραβευμένες σειρές από το Διαγωνισμό Φωτογραφίας, που ήταν παράλληλη εκδήλωση του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Πάτρας «9ο Διεθνές Πανόραμα», με θέμα: «Φωτογραφίζοντας…σαν σινεμά». Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 26 Απριλίου.

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας, το Πανεπιστήμιο Πάτρας, το θέατρο «Λιθογραφείον» και το Studio Ekfrasis, γιορτάζοντας την παγκόσμια ημέρα χορού, συνδιοργανώνουν διήμερο συνάντησης χορού στις 28 και 29 Απριλίου.

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ κωμωδία «Θου Κύριε» θα παρουσιαστεί στις 10 Μαΐου, στη Veso Mare. Πρωταγωνιστούν: Πέτρος Ξεκούκης, Γιώργος Ματαράγκας. Σκηνοθεσία: Λ. Χριστοδούλου.

ΤΟ “CENTRO Cultural Patras Tango Academia” παρουσιάζει την εξαιρετική “Orquesta Tipica Fervor de Buenos Aires”, από την Αργεντινή, το Σάββατο 17 Μαΐου, στη μεγάλη αίθουσα του Συνεδριακού Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΙΚΗ παράσταση «Μήδεια από την αρχή» της Μάρως Γαλάνη θα παρουσιαστεί το Μάιος, στο θέατρο «Λιθογραφείον».

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ με τίτλο «Μύθοι Γυναικών», με τη Μαρία Φαραντούρη και τη Λυδία Κονιόρδου, θα παρουσιαστεί στις 7 Μαΐου, στο Εργοστάσιο Τέχνης στην Πάτρα.

Επισκεπτες