ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γραφεία Πάτρας: Κορίνθου 245-249, τηλ-fax: 2610 275 795, email: koe.achaias@gmail.com

29 Μαΐ 2008

ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΤΕΣΙΝΗ ΠΑΜΠΑΤΡΑΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ


O ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ!

Η κινητοποίηση των εργατών του ΒΟΣΙΝΑΚΗ επί είκοσι μέρες τώρα , για να αποτραπεί η μεταφορά της μονάδας από την Πάτρα και οι απολύσεις που ετοιμάζει η «κερδοφόρα εργοδοσία», έδωσε καρπούς. Η ανταπόκριση των Πατρινών εργαζόμενων, των αγωνιζόμενων συνδικαλιστών , των αριστερών δυνάμεων που για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια πορεύτηκαν μαζί σε κοινή πορεία, είναι μια βάση για μια πιο ελπιδοφόρα και δυναμική συνέχιση του αγώνα για το σταμάτημα της ανεργίας στην πόλη μας.
Τώρα η εταιρεία- μονοπώλιο έχει απέναντι της όχι μόνο 65 εργαζόμενους, αλλά μια δύναμη αλληλεγγύης σε όλη την πόλη. Μην εφησυχαστούμε … αυτό είναι το σύνθημα που πρέπει να επικρατήσει σε όλους όσους στηρίζουν αυτό τον αγώνα.
Χρειαζόμαστε περισσότερο συντονισμό, η επιτροπή αγώνα των εργατών πρέπει να διευρυνθεί και να σχεδιάσει τις επόπεμενες αγωνιστικές κινήσεις των εργαζόμενων.
Αυτός ο αγώνας έφερε και άλλες στάσεις που είχαμε χρόνια να δούμε: Από τη μία την συμπόρευση και παρουσία του ΠΑΜΕ, βήμα θετικό που αξίζει να έχει συνέχεια, και από την άλλη την εμφανή αδυναμία της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας να δώσει στην προετοιμασία της απεργίας την διάσταση που έπρεπε να πάρει. Η παρουσία της Ένωσης Εργαζομένων στον αγώνα, και το θερμό κλίμα που δημιούργησαν τα μέλη της και τα μέλη της Κ.Ο.Ε μαζί με τους εργάτες του ΒΟΣΙΝΑΚΗ στην χτεσινή πορεία, έδειξαν αγωνιστικό πνεύμα στο πλάι των 65 συμπολιτών μας... Κι ας μην πήραμε το λόγο από την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου ούτε για χαιρετισμό ...οι εργαζόμενοι ξέρουν και αυτό μας φτάνει.
Ο αγώνας τώρα αρχίζει!



KOMMOYNIΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

Επισκεπτες