ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γραφεία Πάτρας: Κορίνθου 245-249, τηλ-fax: 2610 275 795, email: koe.achaias@gmail.com

25 Μαΐ 2008

ΣΩΠΑΣΤΕ ΜΕ ΄΄ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟ ΑΕΡΑ΄΄

Δήλωση του Στέφανου Μπαγεώργου, μέλους της ΠΓ του ΣΥΝ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την ανακοίνωση της ΚΟΕ

«Η ΚΟΕ αναλαμβάνει το ρόλο του αυτόκλητου εισαγγελέα απέναντι σε οποιαδήποτε άποψη είτε για ειδικά θέματα είτε για θέματα γενικότερης πολιτικής που δεν είναι όμοια με τη δική της. Η κλασσική σταλινική συνταγή. Είναι δικαίωμά της να έχει τις όποιες απόψεις της, δεν είναι δικαίωμά της με ανακοινώσεις αυτού του είδους να δυναμιτίζει ένα πλαίσιο πολιτικής συνεργασίας που έχει δημιουργηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι απόψεις των πολιτικών οργανώσεων και των κομμάτων που συμμετέχουν σ' αυτόν είναι γνωστές, αλλού συμπίπτουν αλλού διαφέρουν, σε καμία περίπτωση όμως η ΚΟΕ δεν μπορεί να παίζει το ρόλο του ανώτατου κριτή πολιτικών απόψεων».
To Γραφείο Τύπου


Σχόλιο της ΚΟΕ για τη δήλωση του Στ. Μπαγεώργου, 24/05/2008
Σχετικά με τη
δήλωση του Σ.Μπαγεώργου για την ΚΟΕ έχουμε να πούμε τα εξής:

Σύντομα έγινε γνωστό το ποιος δίνει στοιχεία στην ΠΑΣΚΕ για τις «σταλινικές συνιστώσες» στο ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον αυτοαποκαλύφθηκε…Σχετικά με την ουσία («σταλινική συνταγή») ο χαρακτηρισμός επιστρέφεται στο ακέραιο στον συντάκτη της δήλωσης. Για «αυτόκλητους εισαγγελείς», ας ψαχτούν καλύτερα στην «ανανεωτική» πτέρυγα… Τέλος.

Επισκεπτες