ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γραφεία Πάτρας: Κορίνθου 245-249, τηλ-fax: 2610 275 795, email: koe.achaias@gmail.com

3 Μαΐ 2008

ΑΤΖΕΝΤΑ MAH-ΙΟΥΝH

ΔΙΕΘΝΗΣ έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Ιθάκη» λειτουργεί από τη Zervas Productions στη Veso Mare.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ του Αλέξη Σταμάτη «Βίλα Κομπρέ» θα παρουσιαστεί στις 12 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ, στο βιβλιοπωλείο «Ελευθερουδάκης».

Η ΕΚΘΕΣΗ φωτογραφίας και ντοκουμέντων με τίτλο «Ο Μεγάλος Ξεριζωμός – Η Πατραϊκή γη υποδέχεται τους πρόσφυγες του 1922» εγκαινιάζεται στις 18.00 στα Παλαιά Δημοτικά Λουτρά. Η έκθεση θα ολοκληρωθεί στις 11 Μαΐου και θα λειτουργεί καθημερινά, εκτός Δευτέρας, από τις 10.00 έως 13.00 και από 18.00 έως 21.00, ενώ Σάββατο και Κυριακή θα λειτουργεί από τις 11.00 έως τις 14.00.

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ με τίτλο «Μύθοι Γυναικών», με τη Μαρία Φαραντούρη και τη Λυδία Κονιόρδου, θα παρουσιαστεί στις 7 Μαΐου στο Εργοστάσιο Τέχνης, στην Πάτρα.
ΤΕΤΑΡΤΗ 7 Μαΐου ξεκινούν οι φετινές εκδηλώσεις του Μουσικού Μαΐου, που διοργανώνει η Φιλαρμονική Εταιρεία – Ωδείο Πατρών, με τη στήριξη του Ιδρύματος Ι.& Ε. ΤΟΠΑΛΗ.

ΤΟ ΘΕΜΑ: «Αλέξανδρος Παπαναστασίου: Ο στοχαστής & πραγματιστής της Νεοελληνικής Κοινωνίας στο μεταίχμιο δύο αιώνων (19ος-20ος)» θα αναπτύξει την Πέμπτη 8 Μαΐου, στις 19:00, στην αίθουσα Επιμελητηρίου Αχαΐας, η φιλόλογος-ερευνήτρια Βίβιαν Φαρμάκη.
H 11Η ατομική έκθεση ζωγραφικής της Ντίνας Κορφοξυλιώτη-Φουρφουρή εγκαινιάζεται την Πέμπτη 8 Μαΐου, στις 20.30, στον «Έσπερο».

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ του Νίκου Μπακουνάκη, με τίτλο «Μια στιγμή της Ευρώπης στην Ελλάδα του 19ου αιώνα», παρουσιάζεται στις 15 Μαΐου στις 8.30 το βράδυ, στο βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης, στην Πάτρα.

Ο Δ΄ κύκλος «Τα Σάββατα της ποίησης» συνεχίζεται στη 1 το μεσημέρι, στο Πολύεδρο, με τον ποιητή Γιάννη Βαρβέρη.

ΜΟΥΣΙΚΗ Εκδήλωση με τίτλο «Ταξιδεύοντας σε 45 στροφές» και τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Δήμου Ιωαννιτών, του Γυναικείου Φωνητικού Συνόλου «Cantus» και της Γυναικείας Χορωδίας «ΑΝΤΗΧΩ» του Συλλόγου «ΑΣΤΟ - Επικοινωνούμε», θα πραγματοποιηθεί στις 21.00, στο Εργοστάσιο Τέχνης.

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ κωμωδία «Θου Κύριε» θα παρουσιαστεί στις 10 Μαΐου στη Veso Mare. Πρωταγωνιστούν: Πέτρος Ξεκούκης, Γιώργος Ματαράγκας. Σκηνοθεσία: Λ. Χριστοδούλου.

ΤΟ “CENTRO Cultural Patras Tango Academia” παρουσιάζει την εξαιρετική “Orquesta Tipica Fervor de Buenos Aires”, από την Αργεντινή, το Σάββατο 17 Μαΐου, στη μεγάλη αίθουσα του Συνεδριακού Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών.

Επισκεπτες