ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γραφεία Πάτρας: Κορίνθου 245-249, τηλ-fax: 2610 275 795, email: koe.achaias@gmail.com

19 Ιαν 2009

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΗΝ FRIGOGLASS!


Η χιονοστιβάδα της κρίσης έχει παρασύρει τους νέους, τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους δημόσιου και ιδιωτικού τομέα με :
• Την ακρίβεια που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με μισθούς των 700 ευρώ.
• Με την φορολογία που ευνοεί τους επιχειρηματίες, παίρνοντας όλο και περισσότερα από τις τσέπες των εργαζομένων.
• Με τις ιδιωτικοποιήσεις και το ξεπούλημα του δημόσιου τομέα, χτυπώντας τις εργασιακές σχέσεις, συμπιέζοντας τις συνθήκες εργασίας.
• Με την εξάπλωση της ευελιξίας, την μαύρη εργασία και την κατάργηση βασικών δικαιωμάτων (βαρέα-ανθυγιεινά).
• Με τον νέο προϋπολογισμό.
• Με τα λουκέτα σε μια σειρά από εργοστάσια που θα αφήσουν χιλιάδες ανέργους και θα ερημώσουν ολόκληρες περιοχές.
Ήδη μετράμε χιλιάδες νέους απολυμένους στην χώρα μας και οι εκτιμήσεις δείχνουν για 80.000 απολυμένους μέσα στο 2009.
Προσπαθούν να μας επιβάλουν μια κατάσταση που γι’ αυτούς είναι αναπόφευκτη, όπου εργαζόμενος θα σημαίνει φτωχός.
Και στην Αχαΐα η επίθεση φτώχειας είναι ασταμάτητη, κλείσανε το ΒΟΣΙΝΑΚΗ, την WIND, καθημερινά λίγες-λίγες απολύσεις σε όλη την ΒΙ.ΠΕ, ACHAIA CLAUSS τα ίδια, συνδικαλιστές στην ACS, στον ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟ..Η ΠΑΤΡΑ ΗΔΗ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ.

Η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας καλεί όλους τους νέους εργαζόμενους, τους νεολαίους που εξεγέρθηκαν τον περασμένο Δεκέμβρη απέναντι στην κυβέρνηση των δολοφόνων, κάθε εργαζόμενο και άνεργο της περιοχής, κάθε συνδικαλιστή που παλεύει στο χώρο του, όλη την Αριστερά, να κοπιάσουμε μαζί για ένα πραγματικό μέτωπο του λαού απέναντι στην λαίλαπα της κρίσης που μας επιβάλλουν οι πλούσιοι. Ότι δεν έγινε για το ΒΟΣΙΝΑΚΗ , να γίνει για τoυς εργάτες της FRIGOGLASS ..για να μην πληρώσουμε την κρίση τους πρέπει να οργανωθούμε. Όσοι είναι απέναντι στην κυβέρνηση , τον δικομματισμό και το νεοφιλελευθερισμό πρέπει να ενωθούν. Κάθε πρόφαση για άρνηση ενός τέτοιου μετώπου αυτές τις μέρες είναι επι της ουσίας χείρα βοηθείας στην άρχουσα τάξη. Τα ψέματα τελείωσαν, να ενώσουμε τους εργαζόμενους, το λαό, την Αριστερά για αυτόν τον αγώνα επιβίωσης,αξιοπρέπειας,αντίστασης και προοπτικής για να αλλάξουν τα πράγματα.

19/1/09 K.O.E Aχαίας, δελτίο τύπου.

Επισκεπτες