ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γραφεία Πάτρας: Κορίνθου 245-249, τηλ-fax: 2610 275 795, email: koe.achaias@gmail.com

1 Ιουλ 2008

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΒΟΣΙΝΑΚΗΣ!

Τη Δευτέρα 31/06/08 η εταιρία, παρά την συμφωνία του σωματείου να γίνει διαβούλευση, προχώρησε στις παράνομες και καταχρηστικές απολύσεις των Αντώνη Τερλέση, Κων/νο Καμενίδη, Ελένη Κανδρη.

Μέτα την ανακοίνωση της εργοδοσίας πραγματοποιήθηκε εκτακτη γενική συνέλευση των εργαζομένων στο εργαστάσιο.
Μια από τις αποφάσεις, έχοντας ως βασικό θέμα τις απολύσεις, καλέσαν εκτακτη συνέλευση της διοίκησης του εργατικού κέντρου Πάτρας, η οποία και έκλεισε για τις 19:30 της ίδιας μέρας.

Το Εργατικό κέντρο με τους αντιπροσώπους του έλαμψε για ακόμα μια φορά δια της απουσίας τους.
Ακόμα μια φορά μένουν στις ευχές και στα εύκολα λόγια.
Η συμπαράσταση θέλει πράξεις και ιδιαίτερα σε τέτοιες περιπτώσεις θέλει συγκρούσεις για το βασικό μας δικαίωμα, για το δικαίωμα της εργασίας.
Αρκέστηκαν σε μια ανακοίνωση στήριξης.

Αυτό είναι ένα μέρος της απάντησης στην ερώτηση που κάνουν οι εργαζόμενοι του Βοσινάκη, ‘γιατί τα άλλα εργοστάσια που είχαν αγωνιστεί, δεν κατάφεραν να το κρατήσουν;’
Θα θεωρηθεί συνυπεύθυνος όποιος σε τέτοια χτυπήματα της εργατικής τάξης σε μια περιοχή πλήρης αποβιομηχάνισης, σφυρίζει αδιάφορα και ουσιαστικά αφήνει έδαφος στην εργοδοσία και την νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης.
Όλοι στο πλευρό των εργαζομένων για να αποτραπεί η διάλυση 65 εργαζόμενων οικογενειών, πλατύ παμπατραικό μέτωπο απέναντι στο κεφάλαιο και την νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης. Ήρθε η ώρα όλες οι Αριστερές δυνάμεις να πάρουν ενωμένες την υπόθεση στα χέρια τους.

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

Επισκεπτες