ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γραφεία Πάτρας: Κορίνθου 245-249, τηλ-fax: 2610 275 795, email: koe.achaias@gmail.com

29 Αυγ 2010

Μια αναγκαία διευκρίνηση σχετικά με ένα λανθασμένο δημοσίευμα της εφημερίδας "Πελοπόννησος"

Εκ’ μέρους της επιτροπής διοργάνωσης του 2ου REVOLT FESTIVAL θεωρούμε αναγκαίο να ξεκαθαρίσουμε το θέμα που πρόεκυψε μετά τη κυκλοφορία άρθρου στην εφημερίδα ‘’Πελοπόννησος’’.


Το συγκεκριμένο άρθρο κυκλοφόρησε στις 27/8 προκαλώντας απορία καθώς συγχέει το 2ο REVOLT FESTIVAL με το 36ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή. Από λάθος του δημοσιογράφου παραποιήθηκε τηλεοπτική συνέντευξη για να μεταδώσει στη συνέχεια είδηση ,όπου τα ονόματα διοργανωτών του 2ου REVOLT FESTIVAL αναφέρονται ως μέλη της ΚΝΕ που καλούν στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου στο κάστρο του Ρίου στο 36ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή με σύνθημα ‘’ ενωμένοι θα νικήσουμε’’. Είναι προφανές ότι περιπλέκεται η ημερομηνία, ο τίτλος ,η τοποθεσία και τα συνθήματα των 2 φεστιβάλ. Να επαναλάβουμε ότι το 2ο REVOLT FESTIVAL γίνεται τις ημερομηνίες 10 και 11/9 στο κάστρο της Πάτρας με κεντρικό σύνθημα αντίσταση, αλληλεγγύη, αλλαγή.

Μετά από επικοινωνία και αναφορά του ζητήματος στην αρχισυνταξία της εφημερίδας θα κυκλοφορήσει νέο διορθωμένο άρθρο την ερχόμενη Τρίτη 31/8, αν και απο την πρώτη στιγμή ζητήσαμε απο την εφημερίδα να είναι άμεση η διόρθωση έστω και αργά σημασία έχει ότι τελικά θα διορθωθεί.

Από τη μεριά μας θεωρούμε ότι τα 2 φεστιβάλ δεν βρίσκονται σε ανταγωνιστική σχέση και ότι τέτοιου είδους άρθρα είναι εξίσου επιζήμια αφού από αμέλεια παραπληροφορείται ο Πατρινός κόσμος.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους συναγωνιστές της ΚΝΕ για τη διοργάνωση του πολιτικού γεγονότος που προετοιμάζουν, ελπίζοντας να μην υπάρξουν ανάλογες συγχύσεις στο μέλλον.


Επιτροπή Διοργάνωσης Revolt Festival

Επισκεπτες