ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γραφεία Πάτρας: Κορίνθου 245-249, τηλ-fax: 2610 275 795, email: koe.achaias@gmail.com

11 Μαρ 2010

Για την μεγάλη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση,ΚΟΕ Αχαίας


Η Κ.Ο.Ε Αχαίας χαιρετίζει τη μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία των εργαζόμενων και της νεολαίας της Πάτρας σήμερα από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας.Μία συμμετοχή που έστειλε ηχηρό μήνυμα αγώνα στη κυβέρνηση Παπανδρέου, στα αρπαχτικά της Κομισιόν και σε όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας, μήνυμα ξεσηκωμού και αντίστασης ενάντια στα μέτρα της δυστυχίας και της κατοχής του ελληνικού λαού. Οι χιλιάδες συμπολίτες μας, μαζί με τους δεκάδες χιλιάδες που σε όλη την Ελλάδα πλημμύρισαν τους δρόμους απαντάνε δυναμικά και δείχνουν σε όλη την Αριστερά, σε κάθε συνδικαλιστή που σέβεται τον εαυτό του, σε κάθε προοδευτικό άνθρωπο , το δρόμο του ξεσηκωμού και της λαϊκής ενότητας.
Οι σημερινές αντιδράσεις των εργαζόμενων και της νεολαίας απέναντι στην πλειοψηφία του Ε.Κ.Π, οι μαζικές αποδοκιμασίες στις ομιλίες των εκπροσώπων της ΠΑΣΚΕ , αποδεικνύουν πως η δυσαρέσκεια των εργαζόμενων θα είναι ανεξέλεγκτη.

Τα ποτάμια της αντίστασης πρέπει να σμίξουν, και τα εμπόδια που μας εμποδίζουν από όπου και αν προέρχονται, θα τα ξεπεράσει το λαϊκό κίνημα .

Όλοι μαζί να ρίξουμε τα μέτρα της κυβέρνησης!

ΠΑΤΡΑ 11/3/10

Επισκεπτες