ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γραφεία Πάτρας: Κορίνθου 245-249, τηλ-fax: 2610 275 795, email: koe.achaias@gmail.com

10 Μαρ 2010

Δελτίο τύπου για τις συνεχιζόμενες αναφορές στην ΚΟΕ με αφορμή τον προπηλακισμό του Γ. Παναγόπουλου

Πέντε μέρες μετά τη συκοφαντία του γραφείου τύπου της ΓΣΕΕ εναντίον της ΚΟΕ, και αφού από τα άφθονα πλάνα στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο αποδεικνύεται ότι ούτε οι επιτιθέμενοι έχουν σχέση με την ΚΟΕ, ούτε χτυπήθηκε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ με κοντάρια και σημαίες της ΚΟΕ, έγινε σαφές ότι:

Η ΚΟΕ –και κατ’ επέκταση ο ΣΥΡΙΖΑ– στοχοποιήθηκε παρά την ανακοίνωση που έβγαλε αμέσως μετά τα γεγονότα (και μάλιστα δύο ώρες πριν η ΓΣΕΕ ακολουθήσει την υπόδειξη Παπουτσή και ΛΑΟΣ και καταγγείλει την ΚΟΕ).

Η ηγεσία της ΓΣΕΕ επιχείρησε να κρύψει το αδιαμφισβήτητο γεγονός της καθολικής αποδοκιμασίας του προέδρου της ΓΣΕΕ από τη συγκέντρωση, κάνοντας λόγο για προσχεδιασμένο-οργανωμένο σχέδιο ομάδας.

Εσκεμμένα όσοι θέλουν να μην πετύχουν οι αγώνες για την ανατροπή των μέτρων, επιχειρούν, ενόψει της απεργίας στις 11/3, να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση από τα κεντρικά ζητήματα της περιόδου, ώστε να στηρίξουν την κυβέρνηση και να αποφύγουν τους κοινωνικούς αγώνες.

Από την πρώτη στιγμή διευκρινίσαμε ότι η ΚΟΕ παλεύει την άποψή της με τους όρους της Αριστεράς, δηλαδή, μαζικά και πολιτικά, μέσα στους εργασιακούς χώρους και στην κοινωνία. Επιμένοντας, λοιπόν, σε αποκλειστικά πολιτικό επίπεδο, δεν καταθέτουμε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον των εμπνευστών της ανακοίνωσης της ΓΣΕΕ.

Επισκεπτες