ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γραφεία Πάτρας: Κορίνθου 245-249, τηλ-fax: 2610 275 795, email: koe.achaias@gmail.com

24 Ιουλ 2009

REVOLT FESTIVAL, 1o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ




ΚΑΣΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
«ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ Η ΚΡΙΣΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ Η ΛΥΣΗ»


Το 1ο Φεστιβάλ Αντιστάσεων και κινημάτων της Δυτ.Ελλάδας , το REVOLT FESTIVAL 2009 , είναι γεγονός. Στις 11-12 Σεπτέμβρη, στο Κάστρο της Πάτρας, η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας, διοργανώνει ένα πολιτικό και πολιτιστικό γεγονός-συνάντηση όλων των αντιστάσεων, των κινημάτων και των αγώνων από την Δυτ. Ελλάδα. Με σύνθημα « δικιά τους η κρίση ξεσηκωμός η λύσ稻 θα ετοιμάσουμε ένα ραντεβού της Αριστεράς με τους αγώνες ενάντια στην ανεργία και τις απολύσεις, θα δώσουμε βήμα στην νεολαία του Δεκέμβρη και της επισφάλειας, θα συναντήσουμε τα κινήματα για την υπεράσπιση των προσφύγων, των ελεύθερων χώρων και του περιβάλλοντος, θα συζητήσουμε για τον ρόλο της Αριστεράς δίπλα στο λαό της ΄΄κρίσης΄΄. Θα προβάλουμε τον πολιτισμό της δημιουργίας και της αντίστασης.

Με γνωστά συγκροτήματα και καλλιτέχνες, με την μουσική παρουσία ερασιτεχνικών δημιουργών, μαθητών, φοιτητών, εργαζόμενων, με λαϊκές ορχήστρες και μουσικά αφιερώματα, ο πολιτισμός και η ψυχαγωγία θα πρωταγωνιστήσουν και τις δυο μέρες. Εκθέσεις φωτογραφίας, βιβλιοπωλεία, τραπεζάκια συλλόγων και κινήσεων από όλη την περιοχή θα δώσουν στο Κάστρο της Πάτρας την εικόνα ενός ζωντανού, κινηματικού, νεανικού φεστιβάλ.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα αναρτηθεί σε λίγες μέρες στο blog μας, revoltfestival.blogspot.com, επικοινωνία στο revolt.festival@gmail.com και στα τηλέφωνα : 6979363487-6973824813.

Επισκεπτες