ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γραφεία Πάτρας: Κορίνθου 245-249, τηλ-fax: 2610 275 795, email: koe.achaias@gmail.com

16 Νοε 2010

ΚΟΕ Αχαίας: Δελτίο Τύπου Για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου


Τα 37 χρόνια που πέρασαν από την μεγάλη λαϊκή αντιφασιστική και αντι-ιμπεριαλιστική εξέγερση του Νοέμβρη του 1973 , κάνουν τραγικά επίκαιρα τα συνθήματα του λαού και των νέων της εποχής εκείνης. ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ γίνονται σήμερα συνθήματα που αγγίζουν και εκφράζουν τις ανάγκες όλου του ελληνικού λαού , που ζει υπό την κατοχή της Τρόικας και του Μνημονίου διαρκείας.

Η ανεξαρτησία που καταπατήθηκε και ξεπουλήθηκε από την Χούντα αλλά και τις Μεταπολιτευτικές δυνάμεις στον ιμπεριαλισμό, είναι και σήμερα πουλημένη από την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και όλο το σύστημα στις δυνάμεις του Διεθνούς Τραπεζιτικού Κεφαλαίου, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στα όργανα της.
Αυτός ο εορτασμός δεν μπορεί να είναι γιορτή αλλά σημείο συνάντησης των νέων που αποδοκίμασαν και γύρισαν την πλάτη στο υποταγμένο και επικίνδυνο για το μέλλον τους πολιτικό σύστημα. Σημείο συνάντησης για όσους καρδιοχτυπούν για μια αλλαγή, για μία μεγάλη λαϊκή ενότητα που θα διώξει την κυβέρνηση, θα πολεμήσει το Μνημόνιο νικηφόρα, θα φέρει στο προσκήνιο τα συμφέροντα της χώρας , των εργαζόμενων και των νέων της.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΥ ΄73.

Επισκεπτες