ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γραφεία Πάτρας: Κορίνθου 245-249, τηλ-fax: 2610 275 795, email: koe.achaias@gmail.com

3 Σεπ 2010

H "Ανυπότακτη Πολιτεία" του Χρήστου Πατούχα - Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του

Ανοιχτή πρόσκληση στους πολίτες της Πάτρας

Την υποψηφιότητά του για το Δήμο της Πάτρας ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο Χρήστος Πατούχας. Ο κ. Πατούχας αφού κάλεσε όλα τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης να οριοθετούν καλύτερα τον χρόνο που αφιερώνουν στους υποψήφιους για τη Δημαρχία αναφέρθηκε στην πολιτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση και στην οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Πατούχας τόνισε ότι η παράταξή του "είναι μια παράταξη με παρελθόν η οποία δεν έχει καμία διάθεση να κρύψει από τους πολίτες την ακριβή κατάσταση της χώρας". Μεταξύ άλλων ανέφερε: "Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι πρέπει να γνωρίζουν την κατάσταση της Ελλάδας και να τη μοιραστούν με τους πολίτες. Η Κυβέρνηση ακολουθεί μια πολιτική αναδιανομής του πλούτου και όχι σωτηρίας της χώρας. Εκατοντάδες επιχειρήσεις θα κλείσουν και η ανεργία θα αυξηθεί σημαντικά. Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα μείωσης του χρέους από τη στιγμή που μειώνεται η κατανάλωση".

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στον Καλλικράτη: "Σ’ αυτές τις συνθήκες μας έχει καταπλήξει το γεγονός ότι κανένας άλλος υποψήφιος δεν έχει αναφέρει τίποτα για το νέο αυτό νομοσχέδιο και τον τρόπο με τον οποίο θα διοικείται πλέον η τοπική αυτοδιοίκηση. Θεωρούμε την μάχη των Δημοτικών εκλογών ευκαιρία".

Κλείνοντας τόνισε τα εξής: «Η δική μας άποψη δεν συμβαδίζει με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα. Καλούμε όλους αυτούς που συναντήσαμε στους δρόμους, όλους όσους είναι έξω από τη διαφθορά, όλους τους εργαζόμενους του δύσκολου μεροκάματου και όσους δεν μπορούν να δεχτούν την κατάσταση της χώρας να είναι μαζί μας σε αυτόν τον αγώνα".

Πέπη Ρουμελιώτη

ΠΗΓΗ: THE BEST

Επισκεπτες