ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γραφεία Πάτρας: Κορίνθου 245-249, τηλ-fax: 2610 275 795, email: koe.achaias@gmail.com

7 Ιουν 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ Αχαίας -ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΒΟ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΒΟ


Η Κ.Ο.Ε Αχαΐας χαιρετίζει την πρωτοβουλία του σωματείου των εργαζομένων της ΕΒΟ Αιγίου να καλέσει σε σύσκεψη ενημέρωσης και αγωνιστικής προετοιμασίας όλους τους εργαζόμενους αλλά και να θέσει μπροστά στους πολιτικούς εκπροσώπους όλων των κομμάτων τα προβλήματα που συνολικά οι κυβερνώντες καλλιεργούν ενάντια στην υπόσταση συνολικά της αμυντικής βιομηχανίας στην χώρα μας. Τα κροκοδείλια δάκρυα των εκπροσώπων του δικομματισμού και του ΛΑΟΣ στην σύσκεψη, οι συγγνώμες και οι μετάνοιες μπροστα στους εργάτες που ξέρουν καλά την υποκρισία τους , δεν πιάνουν πια. Συνολικά οι εργαζόμενοι της ΕΒΟ μαζί με τους εργαζόμενους όλων των εργοστασίων της αμυντικής βιομηχανίας αλλά και με κάθε εργαζόμενο αυτή την περίοδο, πρέπει να παλέψουν ενάντια στην απαξίωση της βιομηχανίας από τους μεσάζοντες των Γαλλικών και Γερμανικών τραστ, ενάντια στις προθέσεις της κυβέρνησης να ‘’αναδιαρθρώσει ‘’ με ιδιωτικοποίηση και τελικά ξεπούλημα και αυτό τον κλάδο της οικονομίας.

Κανένα σχέδιο παραγωγικής αυτοτέλειας δεν ενδιαφέρει την κυβέρνηση του ΔΝΤ και της ΕΕ, ο πλατύς λαικός αγώνας αντίστασης και αλλάγής μπορεί να τους σταματήσει.
Όλη η Αχαία πρέπει να βρεθεί στο πόδι να μην συνεχίσουν την ερήμωση της και άλλο, να μην αφήσουμε κανένα εκπρόσωπο του δικομματισμού, από βουλευτές μέχρι τοπικούς άρχοντες να πιστεύουν ότι στις πλάτες μας θα διατηρήσουν οφίτσια και εξουσίες. Ο σχεδιασμός δράσης για συλλαλητήρια, πορείες, κινητοποιήσεις όλης της Αχαίας πρέπει να μπει μπροστά. Μόνο αγώνας μέχρι τέλους με στόχο ένα πλατύ λαικό μέτωπο αλλαγής μπορεί να διώξει το καθεστώς ΔΝΤ-ΕΕ από πάνω μας, το καθεστώς που δεν θα αφήσει ποτέ να προκόψει η Ελλάδα της ανεξαρτησίας, της παραγωγής , του εργαζόμενου λαού.

Επισκεπτες