ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γραφεία Πάτρας: Κορίνθου 245-249, τηλ-fax: 2610 275 795, email: koe.achaias@gmail.com

18 Μαΐ 2009

EΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΛΕΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ.

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 17/5 /09 , η διήμερη περιοδεία στην Αχαία της υποψήφιας ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένης Σωτηρίου. Η περιοδεία που ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου 16/5/09 με συνέντευξη τύπου που δόθηκε στην ΕΣΗΕΠΗΝ μαζί με την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από την Αχαία Νάντια Κουλουμπή, συνεχίστηκε με συνάντηση που έγινε με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Αντώνη Καλλή, όπου ενημερώθηκε για την κατάσταση του συνδικαλιστικού κινήματος στην Αχαία, τις θέσεις του Εργατικού Κέντρου για την ανεργία, τους απολυμένους του ΒΟΣΙΝΑΚΗ αλλά και την υπόθεση των εργαζόμενων του ΚΑΖΙΝΟ ΡΙΟ. Στη συνέχεια , μαζί με κλιμάκιο από την γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαίας συμμετείχε σε παρέμβαση στα καταστήματα ZARA και ΜARK’S N SPENCER όπου και συνομίλησε με τις νέες εργαζόμενες των πολυκαταστημάτων.
Στις 7.30 συμμετείχε ως κεντρική ομιλήτρια σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαίας στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας με θέμα ΄΄ανεργία-απολύσεις-αγώνες στην Αχαία΄΄, σε μια κατάμεστη αίθουσα από εργαζόμενους αλλά και συνδικαλιστικά στελέχη της περιοχής , με την παρουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Τσούκαλη και του μέλους της κεντρικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και τέως συντονιστή της Ρούντι Ρινάλντι.
Αμέσως μετά την εκδήλωση, βρέθηκε μαζί με μεγάλη αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαίας, την υποψήφια ευρωβουλευτή Νάντια Κουλουμπή και τον βουλευτή Νίκο Τσούκαλη στο Καζίνο του ΡΙΟ όπου και μίλησε σε συγκέντρωση των εργαζόμενων κατά΄την διάρκεια της στάσης εργασίας που είχε προκηρύξει το σωματείο. Η ανταπόκριση των γυναικών εργαζομένων στο ΚΑΖΙΝΟ , υπαλλήλων και καθαριστριών, απέναντι στην Ελένη Σωτηρίου και όλη την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν συγκινητική.
Η περιοδεία της υποψηφίας ευρωβουλευτής έκλεισε την Κυριακή 17/5 με περιοδεία στην Αιγειάλεια,σε Λόγγο-Σελιανίτικα και Ακράτα.

ΠΑΤΡΑ, 17/5/09

Επισκεπτες