ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γραφεία Πάτρας: Κορίνθου 245-249, τηλ-fax: 2610 275 795, email: koe.achaias@gmail.com

4 Μαΐ 2009

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΙΑΣ

Παλεύουμε για μια Ευρώπη κοινωνική, οικολογική, φεμινιστική. Ευρώπη της αλληλεγγύης, του πολιτισμού, της δημοκρατίας και της ειρήνης.

Ευρώπη του σοσιαλισμού.

Η Ευρώπη των κινημάτων και των αντιστάσεων: Η «άλλη» Ευρώπη είναι εδώ.


Σε ολόκληρη την Ευρώπη αναπτύσσεται ένα ρεύμα αγανάκτησης, διαμαρτυρίας και αντίστασης. Μισθωτοί εργαζόμενοι, φοιτητές και μαθητές, νέοι και νέες της ανασφάλιστης και επισφαλούς εργασίας, αγρότες, μετανάστες και μετανάστριες με ή χωρίς χαρτιά, άνεργοι γυναίκες και άνδρες που αγωνίζονται για την ειρήνη, την ισότητα, για τα δικαιώματα, για το περιβάλλον, για τον πολιτισμό, δίνουν ζωή σε μεγάλα κοινωνικά κινήματα. Το όραμά μας για την Ευρώπη προβάλλει μέσα από αυτούς τους αγώνες. Η «άλλη» Ευρώπη συνιστά ήδη μια κοινωνική δύναμη που εκφράζει μια έντονη πολιτική βούληση: οι πολίτες, τα κοινωνικά κινήματα, οι δυνάμεις της Αριστεράς να επιβάλουν, σε σύγκρουση με τις κυρίαρχες τάξεις, την ειρήνη, τη δικαιοσύνη, τη διεθνή αλληλεγγύη, την κοινωνική και πολιτική ισότητα, τη διάσωση του περιβάλλοντος, την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Η Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει την Τετάρτη 6 Μαΐου 2009, ώρα 7.30 μμ στην Αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας για να συζητήσουμε την πορεία προς τις Ευρωεκλογές και να συγκροτήσουμε την ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΧΑΙΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ – ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΧΑΙΑΣ

Επισκεπτες