ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γραφεία Πάτρας: Κορίνθου 245-249, τηλ-fax: 2610 275 795, email: koe.achaias@gmail.com

2 Φεβ 2011

OΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΙΝΤΡΑΚΟΜ-ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, δελτίο τύπου Κ.Ο.Ε Αχαίας


Η Κ.Ο.Ε στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων της ΙΝΤΡΑΚΟΜ και την απόφαση τους να προχωρήσουν από σήμερα σε 48ώρη απεργία, απαντώντας στις 100 περίπου τρομοκρατικές απολύσεις στις οποίες προχώρησε η εργοδοσία τις τελευταίες μέρες, όπως και στην μείωση των μισθών μέσα από ατομικές συμβάσεις.
Είναι προφανές ότι η εργοδοσία αποφάσισε να προχωρήσει σε μια εφ’ όλης της ύλης, χωρίς προηγούμενο επίθεση ενάντια στα δικαιώματα των εργαζομένων. Επίθεση που αποτελεί συνέχεια και κλιμάκωση της μη πληρωμής υπερωριών, των μηδενικών αυξήσεων που είχε επιβάλει για τέσσερα χρόνια, των συνεχόμενων απολύσεων. Ανοίγει νέο κύκλο συμπίεσης των εργασιακών δικαιωμάτων, χωρίς ημερομηνία λήξης. Είναι προμήνυμα συνολικότερα για τους εργαζόμενους στον κλάδο.

Όλοι δίπλα στους εργαζόμενους για την άμεση επαναπρόσληψη των απολυμένων και για να αποτραπούν δυναμικά και μαζικά άλλες απολύσεις. Όλα τα σωματεία του κλάδου να σταθούν σε αυτόν τον αγώνα ενεργητικά και έτοιμα για κλιμάκωση μαζί με το Σωματείο των εργαζομένων της Ιντρακόμ.

Κανείς μόνος του απέναντι στο μεγάλο Κεφάλαιο, κανείς μόνος του απέναντι στην εργοδοτική τρομοκρατία!

Επισκεπτες