ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γραφεία Πάτρας: Κορίνθου 245-249, τηλ-fax: 2610 275 795, email: koe.achaias@gmail.com

22 Φεβ 2010

Δελτίο Τύπου Κ.Ο.Ε Αχαίας για την Γραμματεία του ΠΑΜΕ Πάτρας

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΠΑΤΡΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ Β.ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ

1.Η τελευταία επίθεση της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Πάτρας απέναντι στο στέλεχος της Κ.Ο.Ε και του ΣΥΡΙΖΑ , νομαρχιακό σύμβουλο Β.Χατζηλάμπρου, αποτελεί μνημείο ψεύδους και συκοφάντησης. Οι συντάκτες της ανακοίνωσης, που μιλάει περί συμμετοχής του Βασίλη Χατζηλάμπρου στο προσωπικό ασφαλείας την ημέρα της απεργίας της ΑΔΕΔΥ στις 10 Φλεβάρη, εν γνώσει τους έγραψαν ψέματα. Υπάρχουν χαρτιά που αποδεικνύουν πως ο Β.Χατζηλάμπρου δεν ήταν σε κανένα προσωπικό ασφαλείας και πως ήταν απεργός την ημέρα της απεργίας, και αυτά θα κοινοποιηθούν δημοσίως.

2. Οι χαρακτηρισμοί τους για τον Β.Χατζηλάμπρου ως «συνδαιτυμόνα των εργατοπατέρων», «εργατοπατέρα-απεργοσπάστη», δείχνουν μια τέτοια λύσσα που πραγματικά είναι να απορεί κανείς γιατί τώρα και με ποιο σκοπό η Γραμματεία του ΠΑΜΕ Πάτρας προχωράει σε αυτές τις απαράδεκτες μεθόδους. Μπροστά σε ένα χωρίς προηγούμενο κύμα επίθεσης στα δικαιώματα του λαού από το μέρος της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όταν όλος ο κόσμος βοά πως θα φτιάξουμε ένα μεγάλο μέτωπο αντίστασης και αλληλεγγύης για τον κόσμο της εργασίας, εδώ κάποιοι επιλέγουν το φούντωμα ενός ενδοαριστερού εμφυλίου. Θα επιμένουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στο Σύμφωνο Σταθερότητας και την κυβέρνηση Παπανδρέου όσο και αν δεν συμφωνούν και θα ήθελαν κάποιοι να πάμε σπίτια μας . Αυτό είναι το χρήσιμο και το αναγκαίο για το λαό αυτές τις ώρες.

3. Καλούμε την Γραμματεία του ΠΑΜΕ να συντάξει νέα ανακοίνωση και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την συκοφάντηση του Β.Χατζηλάμπρου, ανακαλώντας τους ψευδείς ισχυρισμούς και τους συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς της τελευταίας ανακοίνωσης. Είναι άλλο πράγμα οι πολιτικές διαφωνίες και εκτιμήσεις της κάθε δύναμης της Αριστεράς, και είναι κάτι άλλο η ενσυνείδητη διαστρέβλωση της πραγματικότητας μόνο και μόνο για να ενισχυθεί κάποιο πολιτικό σχέδιο. Η αλήθεια για την Αριστερά είναι η βάση της ηθικής της.

ΠΑΤΡΑ 22/2/10

Επισκεπτες