ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γραφεία Πάτρας: Κορίνθου 245-249, τηλ-fax: 2610 275 795, email: koe.achaias@gmail.com

10 Φεβ 2010

ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΤΕ ΌΧΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, δελτίο τύπου της Κ.Ο.Ε Αχαίας για την απεργία της ΑΔΕΔΥ

Η Κ.Ο.Ε. χαιρετίζει τη σημερινή κινητοποίηση των εργαζόμενων στην απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ. Παρά την οργανωμένη απεργοσπαστική αδιαφορία και ηττοπάθεια που επέδειξε η πλειοψηφία του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ στην Αχαία, με τη σημερινή συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της Πάτρας οι εργαζόμενοι και οι νέοι δείχνουν ότι τα κυβερνητικά αντιλαικά μέτρα του πρωθυπουργού-επιτρόπου της Κομισιόν Γ.Παπανδρέου μπορούν να ανατραπούν.

Η θηλιά του Συμφώνου Σταθερότητας έχει γίνει φανερό από τον ελληνικό λαό, σφίγγει μόνο τον λαιμό της κοινωνίας και όχι των πλουσίων. Ο Παπανδρέου επιχειρεί να μας πείσει ότι Κεφάλαιο δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Ότι οι τράπεζες και οι κερδοφόρες βιομηχανίες, είναι αόρατες, κάνει πως δεν βλέπει από πού πρέπει να πληρωθεί το χρέος.

Ο κύκλος αγώνων από τα κάτω είτε το θέλουν είτε όχι έχει αρχίσει και δεν θα σταματήσει από την τρομοκρατία των μεγάλων συγκροτημάτων και των Ευρωπαϊκών Οίκων. Οι αντιστάσεις θα φουντώσουν έξω και ενάντια στο κυβερνητικό συνδικαλισμό, οι ανάγκες για ένα μέτωπο αντίστασης και αλληλεγγύης βάζουν ήδη το καθήκον της ενότητας όλης της Αριστεράς και του εργατικού κινήματος.

Να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στις 24 Φλεβάρη να γίνει μια μεγάλη Πανεργατική Πανελλαδική Απεργία της ΓΣΕΕ μαζί με την ΑΔΕΔΥ

 Να συγκρουστούμε με όσες πλειοψηφίες επιλέξουν πάλι την διάσπαση και την παράδοση των εργαζόμενων στα μέτρα Παπανδρέου.


 Να ξεσηκώσουμε από τα κάτω με επιτροπές και δράσεις την βάση συνδικάτων και σωματείων, να σπρώξουμε το ποτάμι της αντίστασης να βγει στο δρόμο!

Επισκεπτες