ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γραφεία Πάτρας: Κορίνθου 245-249, τηλ-fax: 2610 275 795, email: koe.achaias@gmail.com

30 Απρ 2010

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ EΞΩ ΤΟ ΔΝΤ-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, δελτίο τύπου Κ.Ο.Ε Αχαίας


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
EΞΩ ΤΟ ΔΝΤ-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!


Η φετινή Εργατική Πρωτομαγιά δεν είναι μια ακόμη μέρα εορτασμού αλλά στιγμή ανάτασης όλων των εργαζόμενων και του λαού για να αντιμετωπίσει την καταστροφή που έφερε στη χώρα το ΔΝΤ, η ΕΕ και η κυβέρνηση Παπανδρέου. Η επιλογή του Ξεσηκωμού είναι ότι μας μένει για να δώσουμε μια άλλη πορεία στην Ελλάδα και στα παιδιά της, μια πορεία έξω από τα δεσμά του παρηκμασμένου διεθνούς καπιταλιστικού συστήματος. Δεν είναι δυνατό να μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα να μας δίνουν μισθούς πείνας , συντάξεις των 300 ευρώ, με το νόμο ανασφάλιστοι, με το νόμο έρμαια των απολύσεων ακόμα και χωρίς αποζημίωση. Δεν γίνεται να τους κοιτάμε να φορολογούν μέχρι πείνας την φτωχολογιά και το κεφάλαιο να προστατεύετε με κάθε τρόπο. Το σύστημα του δικομματισμού και ο νεοφιλελευθερισμός χρεοκόπησαν, η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας βασισμένη στις ανάγκες των εργαζόμενων της είναι η μόνη διέξοδος.
Κάθε εργαζόμενος και νέος, κάθε άνεργος και μικρομεσαίος, να κατέβει στους δρόμους για την αξιοπρέπεια και την ευημερία που δικαιούμαστε. Όλοι μαζί σε ένα μεγάλο κοινωνικό μέτωπο υπεράσπισης της ζωής μας –ολοι μαζί να ξυπνήσουμε από το λήθαργο τις πολιτικές ηγεσίες της Αριστεράς, για ένα μεγάλο μέτωπο αλληλεγγύης και ανατροπής.

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ ΣΤΙΣ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ- ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ 130 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ!

Επισκεπτες